VideoImpressie Sonya

Zelf met eigen ogen zien hoe Sonya Dias het publiek tijdens verschillende evenementen weet te inspireren en te betrekken als presentator, spreker of dagvoorzitter? Hieronder een aantal impressies.


Promo filmpje Talkshow @Sonya Carlos en Walter Matos
Tijdens haar eigen Talkshow @Sonya bij Voz Di Rua Centre komen elke maand gasten bij Sonya op bezoek en delen zij hun verhaal. Dit zijn inspirerende artiesten, ondernemers of sociaal activisten binnen de Rotterdams Kaapverdiaanse gemeenschap. Elke show eindigt met een live optreden en een naborrel waarbij de aanwezigen de gelegenheid krijgen om de gasten persoonlijk te spreken.


Storytelling Event “Het verhaal van mijn moeder”(2018):
Sonya organiseerde twee maal het Storytelling Event ‘Het verhaal van mijn moeder’. In september 2017 in een uitverkocht Bibliotheektheater Rotterdam en in december 2018 in de
grote zaal van Theater Zuidplein. Sonya vertelt op unieke wijze het bijzondere verhaal van haar moeder. Als één van de eerste generatie Kaapverdiaanse vrouwen verliet zij op 16-jarige leeftijd Kaapverdië voor een betere toekomst in het haar totaal onbekende Europa. Na een aantal omzwervingen komt zij uiteindelijk in Rotterdam terecht, waar zij de vele uitdagingen die het leven haar biedt niet uit de weg gaat. Een storytellingevent waarbij een oude traditie uit Kaapverdië, de verhalenvertelkunst, nieuw leven wordt ingeblazen.

Vlog OPEN Rotterdam 2017


Erasmusgesprek met Louis Alves:
Groot Rotterdammer Desiderius Erasmus zei ooit: “We hoeven het niet eens te worden, maar we moeten wel in gesprek blijven en naar elkaar luisteren. Zo zorgen we hopelijk voor meer begrip voor elkaar.” Dat is dan ook het thema van de Erasmusgesprekken van Bibliotheek Rotterdam. Deze keer met aandacht voor Rotterdam Pride. Sonya Dias en danser Louis Alves nemen plaats op de Erasmusstoelen en gaan met elkaar in gesprek.

Geïnspireerd en wilt u meer informatie over hoe Sonya Dias uw evenement als presentator, spreker of dagvoorzitter mede tot een succes kan maken? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.