Referenties

Sonya Dias heeft met haar talent om mensen aan elkaar te verbinden, de juiste vragen te stellen en oprechte interesse te tonen verschillende evenementen mede tot een succes gemaakt als presentator, spreker of dagvoorzitter.

Veel van deze evenementen stonden in het teken van empowerment voor vrouwen, waar Sonya Dias een passie voor heeft. Hieronder een impressie van een aantal organisaties die gebruik hebben gemaakt van SonyaSpreekt. SonyaSpreekt heeft als presentator, moderator en talkshow host op diverse evenementen gestaan zoals:

Presentator Sodade Festival in De Doelen
Sodade Festival is een Kaapverdiaans Festival in Concertgebouw De Doelen in Rotterdam.
Tijdens dit Festival komen gerenommeerde artiesten uit het hele land om een optreden te geven. Het gehele concertgebouw wordt omgetoverd tot klein Kaapverdië met niet alleen optredens, maar ook kraampjes, kunst en lekker eten.
Host tijdens het Sodade festival
Foto @ Wim Barzilay

Presentator Welkom Hier Festival in Theater Zuidplein
Het Welkom Hier Festival werd in 2018 georganiseerd door Rotterdam Verwelkomt Vluchtelingen in Theater Zuidplein.Met dit festival lieten we zien dat er in Rotterdam solidariteit is met vluchtelingen.

Foto @ Wim Barzilay

Presentator Kunsthal Live op Zondag
Kunsthal Live op Zondag wordt elk jaar in juli georganiseerd. Er zijn dan tentoonstellingen gratis te bezichtigen en er zijn live optredens op het terras van het Museum.

Presentator officiële heropening van de Maastunnel in Rotterdam
De monumentale Maastunnel (1942) is de oudste tunnel van Nederland en was toe aan groot onderhoud. Na een renovatie en restauratie van twee jaar is de autotunnel vanaf half augustus weer beide richtingen begaanbaar. Op 5 oktober 2019 werd de tunnel feestelijk heropend. Sonya presenteerde de feestelijke heropening aan de Zuidzijde van de Maastunnel. De buurt waar zij 30 jaar heeft gewoond.

Moderator IDAHOT georganiseerd Rotterdam Pride in Bibliotheek Theater Rotterdam
IDAHOT is de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie en Transfobie op 17 mei 2019. Op deze speciale dag organiseert IDAHOT een programma om samen met belangenorganisaties, bedrijven, onderwijsinstellingen en culturele instellingen de sociale onwenselijkheid van homohaat uit te dragen. Het event bestaat uit interactieve kennislabs, workshops en inspirerende sprekers.

Talkshow host Talkshow Vraag het de Recruiter in Bibliotheek Rotterdam
‘Vraag het de recruiter’ is een talkshow met een panel van diverse recruiters georganiseerd door Projectbureau014 tijdens de Loopbaan Lounge. Werkzoekende krijgen de gelegenheid vragen te stellen aan de recruiters en krijgen tips hoe ze het beste aan een baan kunnen komen.

Talkshow host Kleur en Kracht Festival in Venray
Het event Kleur & Kracht werd op 10 maart 2019 in de Schouwburg van Venray georganiseerd. Speciaal voor alle vrouwen die zich betrokken voelen bij de multiculturele samenleving. Voor de talkshow namen 5 kleurrijke krachtige vrouwen plaats. Sonya Dias ging met hen in gesprek over hun kracht.

Een uitgebreide impressie met foto’s en video’s is ook te vinden op de Facebook-pagina van SonyaSpreekt

Wilt u meer informatie over hoe Sonya Dias uw evenement als presentator, spreker of dagvoorzitter mede tot een succes kan maken? Of zoekt u ondersteuning bij het organiseren van uw evenement? Vraag dan een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die SonyaSpreekt u kan bieden. Vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.